Äkta husmanskost i Stockholm

17 september 2021 william eriksson

Ni brukar alltid ta med hela gänget på kontoret för att gå ut och äta lunch tillsammans två dagar i veckan. Det har blivit lite av en tradition helt enkelt. Det är lite olika vad det blir för ställen ni går till, men det har blivit mycket pizza och hamburgare den senaste tiden. 

Under morgonmötet diskuterar ni det här med mat, många av er har börjat gå på diet och vill inte längre äta flottig utemat varje gång ni ska äta lunch tillsammans. Ni pratar igenom det hela och bestämmer er för något annat till lunch den här veckan. 

Ni ska gå ut och äta rejäl och äkta husmanskost i Stockholm. Ni ser allihopa fram emot det. Det blir något nytt mot det andra ni alltid brukar äta annars. Det är ju så himla gott med husmanskost, det håller ni med om allihop. 

 

 

Husmanskost med smak av svensk tradition

Ni provar en lunchrestaurang som erbjuder husmanskost och ni blir frälsta allihop. Det smakar så gott och man riktigt känner att maten är lagad med kärlek i köket. Det smakar barndom och svensk tradition. 

Ni äter köttbullar, hemmarullade äkta köttbullar. Någon äter raggmunk med fläsk och ni alla njuter till fullo av denna härliga lunch med husmanskost. 

Väl tillbaka på kontoret igen efter den härliga lunchen så kommer ni allihopa överens om att det är husmanskost som gäller minst en gång i veckan i alla fall när ni ska ut och luncha tillsammans. Det var så gott och ni känner att ni inte vill vara utan det för länge. 

Svensk husmanskost när den är som bäst, köttfärssås, köttbullar, raggmunk och fläsk, ja det finns massor att välja på egentligen när man är sugen på att äta något gott och hemlagat inom husmanskost. Både när man är hemma och när man ska ut och äta på restaurang.