Den underbara och efterlängtade semestern

30 maj 2019 jonas olsson
Den underbara och efterlängtade semestern

Semester. De flesta skulle nog skriva under på att det är ett av deras favoritord.

Semester kan innebära chartersemester till en solig ö, klättring i klippiga berg, nätter i ett regnvått tält, besök i sommarstugan eller bygga ut altanen en gång för alla.

Alla har vi olika associationer till ordet semester. Vissa besöker samma resmål år efter år och färdas på samma sätt, och andra gillar att ständigt besöka nya platser att utforska.
Vissa reser ensamma och trivs som fisken i vattnet med det, och vissa reser hellre med ett större gäng vänner eller med familj.

 

 

Semesterresa för den med flygrädsla

Många drar sig för tanken på en weekend i en storstad utomlands eller besöka en annan kust i hemlandet av rädsla för att sätta sig i ett flygplan. Kanske har du upprepat Lasse Åbergs mantra från filmen Sällskapsresan: “Jag kan flyga, jag är inte rädd” och trots detta inte nått önskat resultat. Det betyder inte att du är strandad i hemmet mot din vilja hela semestern!

Det finns andra transportmedel som kan ta dig till den destination du önskar ska förgylla din semester. Bussresor är ett utmärkt alternativ för att upptäcka Europa för den som inte vill använda sig av flygplan.

 

Det finns någonting för alla

Personlig omtanke, kvalitét och säkerhet är ord som bör prägla varje trygg och bra resebyrå eller researrangör. Ett brett utbud av resor är önskvärt för att göra varje potentiell resenär intresserad och i slutändan nöjd med sin semester. Längre bussresor ut i härliga Europa, turer i det avlånga landet Sverige som endast sträcker sig över dagen eller kanske den välkända Hurtigruten? Låt dina semesterminnen bli något du bär med dig med stolthet och lycka i resten av livet, och kanske låter du dem gestaltas som härliga fotografin i ett fotoalbum som vittnar om den bästa semestern i mannaminne.