Ditt eget välmående och lyx

13 mars 2020 william eriksson
Ditt eget välmående och lyx

Hur är din relation till din egen sexualitet och njutning? Har du och din partner ett underbart sexliv eller är du kanske singel för tillfället? Oavsett vilket så är det ju ditt eget ansvar att ta hand om ditt välmående och din sexuella hälsa. Du vet väl att nästan varje svensk kvinna äger minst en dildo eller sexleksak – kanske vanligast med någon form av vibrator. För några år sedan var rabbits populära och idag finns långt mer avancerade och smarta sexleksaker för henne. Den lilla smidiga fingervibratorn som du kan bära med dig i handväskan. Utmärkt att kunna gå undan och avreagera sig när frustrationen blir för stor.

 

På jobbresa och konferens

Åker du ofta på konferenser och tjänsteresor med jobbet? Då är du antagligen långt från din partner och kanske saknar du ert sexuella umgänge. I detta läge är det utmärkt att ha med sig sin lilla favorit, sin egna lilla leksak att njuta av på hotellrummet. Har du förresten testat den ljuvliga sexleksaken för henne – womanizer? När den kom var tekniken helt ny – istället för att vibrera så suger den. Du kan själv justera hur hårt den suger och när du placerar den vid klitoris får du ganska säkert utdelning, varje gång. Ultimat lyx på jobbresan.

 

 

Utmanande och lockande lekar

Vill du busa lite extra med din partner så ska du givetvis testa det omtalade tricket med geisha kulor som du använder på en middag eller finare fest. Det kommer garanterat att få dig att känna dig sexigare och din eventuella partner kommer att spricka av åtrå och frustration, enormt bra och utmanande förspel. Idag finns det ju ännu mer avancerade sexleksaker för henne som har tillhörande app för mobilen – vilket innebär att din partner kan justera och ta makten över din njutning i och med att öka och minska vibrationerna.