En frigörande massage som present

01 augusti 2020 william eriksson

Har du en vän eller väninna som du inte vet vad du ska ge i födelsedagspresent? Då ska du ta en rejäl funderare på tantramassage i Göteborg. Få personer vet nog egentligen vad tantramassage är för något. Tantra är något vi förknippar med sex och sexualakten. Visserligen har tantramassage koppling till detta, men massagen är inte en sexakt i sig. En tantramassage är en envägsbehandling och bygger inte på intimitet mellan två personer. Terapeuten är trygg i sig själv och ger en njutbar behandling till kunden utan att blanda in egna behov.

 

Varför är det bra?

När du ger din vän eller väninna en tantramassage i present kan det rentav innebära att du ger dem livet åter. Många av oss har oupptäckta delar i vår kropp eller så har vi kanske förträngt dessa. Denna behandling berör kroppen med medveten närvaro och kommunikation. Behandlaren använder olika tekniker för att väcka dina bortträngda eller bortglömda delar av dig själv. Du får åter kontakt med kroppen och kan leva mer fullt ut. Tantramassagen påminner kroppen om hur kärlek och njutning kan kännas. På så vis återfår du en längtan och öppenhet för livet.

Presenten ger mer

Att ge en sådan behandling i present innebär först och främst en underbar upplevelse av närvaro, avkoppling och beröring. Dessutom kommer din present mest troligt ge bestående effekter som gör att din vän eller väninna kommer att njuta mer av sitt liv framgent. När hen lär sig vilken typ av beröring de längtar efter och älskar kan de be om denna och våga ge sig hän på ett friare sätt. På så vis ger din present även liv och glädje åt din vän eller väninna. En stor gåva och vacker present som berör på djupet. Om du blir nyfiken så kan du finna mer information exempelvis här https://www.tantramassage.se/.