För bästa hygien och hälsa, välj rätt kontorsstädning i Stockholm

23 november 2020 Lily Hansen

Precis som för din bostad så varierar behovet av städning på jobbet. Det har att göra med årstid och väder, men också hur användningen ser ut. Kanske finns det perioder när du behöver både fönsterputs och golvbehandling? Andra gånger räcker det med att papperskorgarna töms och ytorna dammas. 

 

Trygga rutiner

De allra flesta arbetsplatser har regler och policies. Det kan vara trevliga saker som gemensam frukost på fredagarna, eller tårta till kaffet när någon fyller år. Samtidigt finns det ofta också mer påtvingade regler om hur man tar ansvar för varandras säkerhet och hälsa. Ingen vill dela kontor med någon som snorar och hostar i dessa dagar. Lika lite som du vill ha kollegor som struntar i sådant som lås och koder på dörrar eller datorer. 

Självklart vill alla anställda också känna respekt och förtroende för leverantörer och köpta tjänster. Inte minst när det gäller viktig kontorsstädning i Stockholm. Om du har frågor om värderingar och förhållningssätt eller vill begära in en offert, gör det här: https://www.stockholmsallstad.se/stadfirma/kontorsstadning-stockholm/

 

 

Moderna metoder

De allra flesta professionella lokalvårdarna använder miljövänliga produkter och har välutbildad personal. Egentligen är det inte där konkurrensen ligger och ditt val avgörs. Fundera på vilka behov just din arbetsplats har. Hur ser lokalerna ut och hur används de? Vilka behov är återkommande och vilka är mer sällsynta? Brukar ni ha konferenser eller kundbesök där ni vill ha det extra snyggt? Finns det perioder när ni bara är några få på jobbet? 

Ta reda på hur flexibel din städfirma kan vara. Välj någon som har omsorg om både människor, inredning och växtlighet, och som prioriterar era behov och ger en skräddarsydd lösning. Någon som tar hand om disken i fikarummet, håller toaletterna hygieniska och som vet vad som krävs i tider av influensa eller annan smitta.