För en fräschare känsla

12 december 2019 jonas olsson
För en fräschare känsla

En luftrenare kan du använda av flera anledningar. Kanske är det så att du vill maskera en doft i exempelvis ditt badrum. Då går det utmärkt att använda en luftrenare. Men du kan också använda en luftrenare i andra rum om du vill att ditt hem ska få en trevlig och fräsch doft. Det finns olika typer av luftrenare. Det finns bland annat den som absorberar olika lukter eller dödar luftburna bakterier. Sedan finns det också den som använder en doft för att täcka över doften du vill maskera. Om du är osäker vilken som hade fungerat bäst för dig kan du testa olika varianter för att se vilken du gillar bäst.

 

Smart påfyllning

Air Wick har ett stort utbud av luftrenare i många olika dofter. En fördel med deras sprayer är att du kan köpa påfyllning till dessa. Så när sprayen har tagit slut kan du enkelt bara köpa en Air Wick Refill och fylla upp din gamla behållare. Då slipper du köpa en helt ny varje gång och kan istället återanvända din spray många gånger. Om du är intresserad av att köpa en refill från Air Wick så kan du se mer här. Där kan du läsa på om olika typer av luftrenare och du hittar även ett stort utbud av Air Wicks produkter. Både nya luftrenare och påfyllningsflaskor.

 

 

Luftrenare i sprayformat

Den kanske vanligaste luftrenaren är den i sprayformat. Hos Air Wick hittar du den klassiska sprayen i en mängd olika dofter. Sprayflaskan innehåller olika vätskor med syfte att producera en uppfriskande och väldoftande miljö. Fördelen med sprayen är att det ganska omedelbart tar bort den oönskade lukten. En del föredrar ganska neutrala dofter och vill bara ha något som maskerar en tråkig doft. Andra gillar när det verkligen doftar mycket. Oavsett hur dina preferenser ser ut så finns det något för dig.