Ford är alltid Ford

26 juli 2019 jonas olsson
Ford är alltid Ford

Ford är ett av världens äldsta bilmärken med över hundra år av bilproduktion att stoltsera med. Mycket har hänt sedan den första T-forden rullade ut på gatorna i början av 1900-talet, men den kvalitet som kännetecknade varumärket Ford redan då är fortfarande precis lika aktuell. Ford är synonymt med trygga och kvalitativa bilar i modern och nytänkande design, med ett medvetet och ansvarstagande miljötänk och med en grön tråd genom sitt arbete. Vare sig du behöver en bil som rymmer den stora familjen, eller en smidig liten sak för två – har Ford en modell för dig.

 

Ta väl hand om din Ford

Alla bilar är i behov av lite extra kärlek ibland, så även din Ford. Miltal som tickar på, det varierande svenska klimatet och kanske lite slitsam stadskörning – din bil utsätts ständigt för slitage och ett besök på en verkstad då och då och är en förutsättning för att din bil ska förbli i bra skick så länge som möjligt. Äger du en Ford gör du allra smartast i att leta upp en verkstad som är auktoriserade för just Ford, det är en garanti för att de har bra kunskap om just din bil, helt enkelt. Söker du en Ford verkstad i Stockholm, kan du t.ex. sladda förbi hos Vallentuna Motor AB strax norr om stan. En av flera verkstäder i Stockholm med riktigt bra koll på Ford.

Slarva inte med servicen

Många bilägare gör misstaget att bara ta bilen till verkstaden när något är fel och den inte går som den ska. Men se till att också boka service med rekommenderade intervaller, trots att utgiften kanske inte är den allra roligaste. Genom att serva bilen regelbundet undviker du onödigt slitage och kostsamma reparationer. Vill du kunna njuta av din Ford i många år? Sköt om bilen och se till att serviceboken blir väl ifylld.