Frigolitskyltar kan användas till mycket

02 maj 2022 patrick pettersson

editorial

Du har förmodligen stött på materialet frigolit i lite olika sammanhang, som till exempel i förpackningar eller som packningsmaterial. Frigolit kan även användas som isolering. Ett annat stort användningsområde är till olika sorters skyltar. Det kan vara till företag, organisationer eller privatpersoner. En frigolitskylt väger nästan ingenting så den går lätt att sätta upp på en vägg eller hänga i taket.

Eftersom en skylt som är gjord av detta fantastiska material är så lätt, blir det inga problem för dig att bära den vid förflyttning. Ditt företag kanske behöver en snygg logga till kontoret eller en uppseendeväckande skylt till en mässa eller ett event. Vid dessa tillfällen så är det perfekt att använda en frigolitskylt istället för något som är tungt och otympligt.

image

Du kan skapa din egna unika frigolitskylt som väcker intresse

Nu kanske du är nyfiken på vad det finns för olika slags frigolitskyltar? Då kan du göra ett besök hos till exempel: https://www.scandexpo.se Där ser du ett stort utbud av olika skyltar, dekorer och produktmodeller. Det går att tillverka lite andra produkter än enbart skyltar av det mycket användbara materialet frigolit.

När du har bestämt dig för att det är just en frigolitskylt som du behöver så kan du låta fantasin flöda fritt och skapa något unikt som sticker ut. Vilken form och storlek och vilka färger tycker du skulle vara passande? Skylten tillverkas i det släta materialet Frigofoam som kan målas i alla tänkbara önskade färger. 

Om du ska på en mässa och visa upp ditt företags produkter så kan du göra något som är både roligt och praktiskt. Du kan låta ett lämpligt företag tillverka en produktmodell i valfri storlek i materialet frigolit. Då kan du enkelt transportera runt några visningsmodeller utan att behöva bära omkring på tunga originalprodukter. En väldigt smart och originell idé, eller hur?