Gör din bröstförstoring i Stockholm

16 augusti 2021 Lily Hansen

Många människor är missnöjda med bröstens utseende. Särskilt om man har fött barn eller ammat i omgångar under flertalet år. Brösten förlorar sin spänst och de fylliga bröst man en gång hade är helt förlorade. Viktpendling såsom viktuppgång och viktnedgång kan också göra så att brösten förlorar sin forna glans. 

Genom att göra en bröstförstoring i Stockholm, eller på annan plats i landet, så kan man restaurera brösten på flera olika sätt så att de får tillbaka lite av sitt gamla utseende. En bröstförstoring är idag ingenting ovanligt och görs av unga såväl som äldre personer. 

I och med en bröstförstoring så kan man även göra andra åtgärder. Många väljer idag att genomgå ett bröstlyft också, när man ändå ligger på operationsbordet. 

En relativt enkel och snabb operation 

En bröstförstoring genomgås under narkos men det tar inte speciellt lång tid, förutsatt att allting går som det ska. Efter cirka en till två timmar så är operationen klar. Efteråt väntar det en lång återhämtningsperiod där brösten behöver vara lindade och man får ha liknande en sport-bh på sig under läkningsprocessen. Efter någon månad brukar det vara okej för de flesta att ta av sig sport-bh:n. 

Under operationen läggs små fina snitt under brösten. Där förs implantatet in och snittet sys igen. Stygnen absorberas av kroppen under tiden som det läks. Många oroar sig för ärr efter en bröstförstoring men det brukar inte vara några problem när all svullnad har lagt sig och allt är läkt. Ärren är så små på grund av de små snitten, och de bleknar med tiden. 

Redan samma dag får man lämna kliniken och får sedan återhämta sig på hemmaplan. 

Många brukar vara otåliga och vilja se resultat på en gång. Men sanningen är att det ofta tar flera månader upp till ett halvår innan det slutgiltiga resultatet går att urskönja.