Handla dina lampor hos Menu

17 maj 2019 Jenny Olsson
Handla dina lampor hos Menu

När man inreder ett nytt hem ska man tänka på att lamporna är en stor del av inredningen. Dels gör snygga lampor givetvis sitt men de är också oerhört viktiga för att skapa stämning eller göra att man ser bra i hemmet i de rum som kräver det. Hur man väljer att inreda sitt hem är väldigt viktigt. Man ska själv trivas och känna att hemmet är funktionellt.  Men lampor är också viktiga för att skapa ett funktionellt hem.

När man väljer lampor ska man dels tänka på att man ska gilla själva armaturen men också välja armatur efter vilket ljus de ger. I ett rum där man bara vill ha lite mysbelysning i en hörna kanske man kan välja en mindre lampa medan om man ska ge ljus till ett helt rum behöver välja en större taklampa till exempel. 

I ett hem behövs både mysbelysning och arbetsbelysning. Till exempel så kan det vara skönt att ha mysbelysning när man slår sig ner för att äta middag men när man jobbar i köket vill man gärna ha lite starkare belysning, så kallad arbetsbelysning. Under den mörkare årstiden i Sverige är vi väldigt beroende av det konstgjorda ljuset då dagsljuset är snålt. Därför är det oerhört viktigt att man har rätt belysning så man känner att man kan använda alla husets rum fast mörkret faller. 

 

 

Hos Andlight som är en webbshop hittar man massor av olika tillverkare men bland annat hittar man Menu lampa. Tillverkaren har snygga och designmedvetna lampor av bra kvalitet. I webbshoppen hittar man också ett stort utbud av andra tillverkare och armaturer för såväl, golv, tak, vägg och även utomhusbelysning. Här finns något för alla i och med det stora utbudet. Trots att de har lampor av bra kvalitet håller de ändå bra priser, vilket gör dem till ett enkelt val när man letar efter en ny lampa.