Hitta tillbehören på fullservicevarv i Stockholm

28 december 2021 jonas olsson

editorial

Vill du köpa lite nya prylar till din båt? Då kan du besöka ett Fullservicevarv i Stockholm och gå in i butiken där. Även om du inte går dit i direkt avsikt att köpa, finns det mycket att titta på och bli inspirerad av.

Oavsett om du vill ha tag i en lykta eller vill köpa en helt ny båtmotor eller vattenskoter, finns det produkter för dig. Du kan utrusta din båt med nyare tillbehör och byta ut sådant du har tröttnat på. Det är som en shoppingtur, fast här handlar det om båtar. 

 

Ett fullservicevarv kollar upp din båt

Det vore inte fullservice om du inte får din båt ordentligt genomgången, precis som när man lämnar in sin bil för service och besiktning. Allt kollas upp, inte minst kablarna, och det som är trasigt blir utbytt. Det finns en hel del elektronik som måste funka, så mjukvaran i utrustningen blir också uppdaterad. 

Allt måste fungera i en båt, eftersom man ger sig ut på sjön och inte alltid kommer iland så lätt. Det finns därför en extra tjänst du kan ansluta dig till om du vill åka utomlands med din båt. Det är en telefonsupport som heter Volvo penta action service och är gångbar i hela världen. 

 

image

 

Välj reparation eller köp nytt

Ibland vill man reparera och ibland köpa nytt. Du kanske vill göra minsta möjliga reparation för att sedan sälja din båt. Har du redan fått ögonen på en annan båt som du vill ha, kan du alltid få goda råd och tips på ditt fullservicevarv i Stockholm.

Det är bra att serviceteknikern frågar dig beträffande reparationer och att du på förhand får prisuppgift. Då vet du kostnaden jämfört med att byta upp dig till en nyare båtmodell. Kanske vill du verkligen kosta på din båt den bästa utrustningen och ha den kvar.