Hotell på flygplatsen

22 juni 2019 jonas olsson
Hotell på flygplatsen

Det finns många hotell att välja mellan. Ska man ut och resa så vill man kanske övernatta nära en flygplats då man till exempel måste hinna med ett tidigt flyg? Det är inte alltid att man vill sova hemma och gå upp mitt på natten för att åka till flygplatsen trött och gäspande. Visst vore det riktigt skönt om det fanns hotell nära flygplatsen, där du kan äta en god hotellfrukost som en bra start på dagen? Sedan kan man lugnt checka in sitt bagage och vänta tills man får gå på planet.

 

Parkering och hotell

Vad sägs om man tar bilen till ett hotell som ligger nära flygplatsen om man inte vill åka taxi eller buss? Slippa passa tider och slippa springa till flygbussen i sista sekund med resväskan? Eller att taxin kör en omväg för att GPS:en säger att den ska köra den sträckan. Du tittar på klockan och ser hur den tickar på och svetten börjar rinna. Känner hur frustationen stiger och man vågar knappt fråga chauffören om en snabbare väg. Du tittar ut genom fönstret och ser hur det börjar bildas långa bilköer. Om du letar efter Hotel Arlanda finns det ett som erbjuder långtidsparkering medan man är på resande fot. Hotellet ligger vid Arlanda flygplats. Boende inklusive långtidsparkeringen upp till en vecka erbjuds från 895:- /rum. Hotellet erbjuder en god frukost innan man drar iväg till Arlanda flygplats. Dessutom erbjuds gratis transfer, som avgår från hotellet direkt till rätt terminal.

Nära och bra

Hotellet är tillräckligt nära för att det ska gå så smidigt som möjligt när man är på resande fot. De erbjuder parkering och boende. Det är ett familjärt hotell med ett stort och bekvämt boendeutbud. Det tar bara fem minuter till Arlanda flygplats och 30 minuter till Stockholm city! Nästa gång du är på semester kan du unna dig en avslappnande vistelse på ett flyghotell.