Inred med lampor från Menu

22 juni 2019 Jenny Olsson
Inred med lampor från Menu

Att inreda ett nytt hus eller en ny lägenhet eller kanske möblera om och inreda i ett befintligt boende brukar vara väldigt kul. Man kan skapa den stil man vill och addera saker man tycker om. Felet man ofta gör är att när man bor i ett hem så tar man kanske fram mer och mer saker och byter inte alltid ut saker. Därför är det bra att ta bort alla saker när man till exempel ska göra om i ett rum och bara ta in saker man verkligen vill ha. 

När man inreder ska man tänka på att välja saker som verkligen faller en i smaken. Det är viktigare än att gå efter ett mode eller en trend. Trender kommer och går och vill man ha ett hem som håller över tid i stil och inredning ska man istället addera sådant som passar ens smak. 

En stor och viktigt del av inredningen är lampor. Att ha en snygg armatur gör givetvis sitt till för inredningen men ljuset från lamporna gör också hemmet funktionellt. De mörkare perioderna på året är vi helt beroende av konstljuset då vi den mörkaste tiden bara har dagsljus några få timmar.

Hos Andlight.se finns massor av fina lampor, av välkända märken. Här hittar man bland annat lampor av märket MENU. De tillverkar lampor av kvalitetsmedveten design som har inspirerats av Skandinavien. Deras design går från köksutrustning, svävande hyllor och givetvis vackra och designmedvetna lampor. MENU arbetar med kreativa människor, både från arkitekt- och designvärlden och de samarbetar med lokala hantverkare världen över. 

 
 

Att handa på Andlight.se är både enkelt och bekvämt. Här kan man i lugn och ro sitta och titta runt i sortimentet av lampor och välja ut sina favoriter. De är dessutom snabba att välja ut sina favoriter och det kostar inte mer än att handla i en vanlig affär eftersom de inte tar någon fraktavgift.