Känner du dig trycksugen?

12 juli 2019 jonas olsson
Känner du dig trycksugen?

Du kanske behöver informationsblad och häften till din förening? Eller funderar du på vem du ska vända dig till för att trycka upp hårdbundna ex av den där boken du skriver på? Ibland behöver vi trycka upp något i storformat eller i många exemplar. Din egna skrivare räcker helt enkelt inte till.

 

Men att hitta ett bra tryckeri i Växjö är inte det lättaste. Inte för att de håller så låg kvalitet. Nej, tvärtom; I Växjö ligger de mest erfarna tryckerierna vi har i Sverige! Så hur vet man vilket man ska välja om man vill ha det där lilla extra?

 

 

Större eller mindre?

 

Tro det eller ej, men ibland är det bästa valet att tänka smått. Mindre tryckerier besitter ofta samma egenskaper och erfarenhet som större tryckerier, men den stora skillnaden är hur mycket fokus de lägger på kunden. Det säger ju sig själv att stora tryckerier som har ett 30-tal olika beställningar de jobbar med dagligen, löper större risk att göra småmissar i beställningarna. Det är inte ovanligt att det blir fel med specialbeställningar, där exempelvis måtten, materialet eller andra detaljer varierar. Om du har något som ska tryckas med särskilda önskemål måste du därför vara extra tydlig. 

 

Eller varför inte undvika risken helt? Välj ett mindre tryckeri!

 

Med kunden i fokus

 

En annan fördel med mindre tryckerier är att du får mer uppmärksamhet och tid som kund. Fokus ligger på kvalitet och inte kvantitet. Därför är det viktigt med bra referenser för små tryckerier. De gör allt de kan för att du som kund ska bli nöjd med resultatet. Många erbjuder därför rådgivning och är väldigt bra på att informera om fördelarna med de olika tryckteknikerna. På http://karlssonsgrafiska.se/ får du hjälp med både det ena och det andra som rör digitalt- och offsettryck, grafiska profiler, med mera. Tryckeriet kan därefter hjälpa dig med att skräddarsy beställningen så att den passar dina önskemål.