Så blir skåningarna snyggare med fillers i Malmö

26 oktober 2021 jonas olsson

editorial

Visserligen är skåningar ganska snygga redan från början. Okej, inte alla skåningar. Men en liten positiv generalisering har aldrig skadat. För de skåningar som inte håller med om att de är särskilt snygga, eller för dem som “ganska snygg” inte räcker för, finns det dessutom en bra lösning. En behandling med fIllers i Malmö kan nämligen göra en skånsk ankunge till en svan.

Du kan fixa nästan allting med fillers

Kanske upplever du att dina läppar är för smala, dina kinder för insjunkna eller din käklinje för odefinierad. Det kan fillers rätta till. Kråksparkar runt ögonen, bekymmersrynkor i pannan, linjer runt munnen så läppstiftet rinner ut? Löses enkelt med fillers. Saknar du volym på olika delar av ansiktet, som exempelvis under ögonen eller efter acneärr? Fillers! För alla dessa mindre estetiska brister är fillers verkligen rena mirakelkuren. 

 

 

Fillers är både effektivt och säkert

Enkelt, snabbt, effektivt. Jämfört med äldre tiders kosmetiska kirurgingrepp är faktiskt fillers lite som att gå till frisören. Även sett till hur länge resultatet varar. Om du inte blir helt nöjd efter en behandling med fillers kan du faktiskt tänka precis som med ditt hår. Inte att det växer ut, alltså, utan att det går över. Och är du tvärtom mycket nöjd, vilket är sannolikt om du vänder dig till rätt salong, så är det bara att gå tillbaka och be om exakt samma behandling en gång till när resultatet börjar klinga av.

Som du kanske vet har skönhetsindustrin genomgått en omfattande reglering de senaste åren. Det innebär att du numera kan känna dig trygg med att den som utför behandlingen med fillers på salongen är både utbildad och certifierad. Det är bara att ta plats, slappna av och tryggt luta dig tillbaka. Sedan kan du svassa ut på Malmös gator igen som stadens allra vackraste svan.