Skaffa fina foton på ditt hus

29 juni 2019 jonas olsson
Skaffa fina foton på ditt hus

Har du ett byggprojekt på gång är det givet att du ska dokumentera det. Ett gott råd är att låta en professionell fotograf ta bilderna. Då blir de mycket bättre, skarpare och ger ett mer gediget intryck. Din byggnad kostar ju en hel del pengar att uppföra, så då vore det dumt att snåla med marknadsföringen. Det går att få riktigt fina bilder var du än bor. Behöver du till exempel en Arkitektfotograf i Göteborg är det enkelt att få tag på en. Ett länktips är: http://www.karehed.com/

 

 

Magasin och broschyrer

Ska du visa upp ditt husprojekt för en större allmänhet eller om du vill ha bostadskataloger eller broschyrer för hyresgästerna, låter du en arkitektfotograf förse dig med proffsiga foton till dina trycksaker. Det är inte bara så enkelt som ”att ta en bild”. En yrkesverksam fotograf har både rutin och kunskap när det gäller hur man förmedlar en viss känsla eller tekniskt gör bilden mer talande och intressant.

 

Säljande material

Särskilt när man ska hyra ut eller sälja en fastighet, är det viktigt att fotona ger rättvisa åt objektet. Har du hotellrum eller stugor att hyra ut, kan riktiga proffsbilder hjälpa till att sälja åt dig. Om fotona görs så att det ser inspirerande ut att hyra av dig, besöka din byggnad eller rentav att bygga en liknande, har du lyckats i din marknadsföring. Dina verksamhetsområden ger ett gott intryck. Det kan vara en bra investering.

 

Andra marknader

Det är inte bara när det gäller fastigheter som en arkitektfotograf är bra att anlita. Det kan exempelvis gälla andra reklambroschyrer eller informationsskrifter, instruktionshäften eller annonser och reportage i pressen. Det kan vara hantverksaktiviteter eller matrecept, program för dansaftnar och artistframträdanden. Vill man ha positiv uppmärksamhet för sin verksamhet, oavsett vad det handlar om, är det viktigt att texten illustreras med en professionell bild.