Underlätta höjdarbeten genom att hyra teleskoptruckar i Trelleborg

20 juni 2022 patrick pettersson

editorial

Många tänker på en truck som något som man förflyttar stora föremål från en punkt till en annan med, till exempel på ett lager. Det inte alla tänker på är att det finns teleskoptruckar som har ett betydligt större användningsområde än ordinarie truckar. En teleskoptruck kan till exempel användas för att lyfta upp vitvaror till en lägenhet i ett hus utan hiss, för att lyfta upp takpannor vid ett takbyte eller för att ersätta byggställningar vid reparationsarbete eller ommålning av ett hus.

Står du inför ett problem som innefattar arbete på höjd i Trelleborg kan du vara lugn. Sluta leta efter byggställningar med månadslånga kötider och satsa på att hyra teleskoptruckar i Trelleborg istället. De har en lång räckvidd, både horisontellt och vertikalt. De kan lyfta mycket åt gången och kan ibland vara det enda alternativet till byggställningar. Dessutom är det imponerande att se en skicklig teleskoptruckförare i arbete. Även om det kostar en del att hyra in en teleskoptruck med förare betalar kostnaden snabbt igen sig i effektivitet.

 

teleskoptruckar

 

Teleskoptruckar med personkorg

Teleskoptruckar, eller teleskoplastare som de ofta kallas inom byggbranschen, finns att hyra både för företag och privatpersoner. Det finns allt från små teleskoptruckar med kort räckvidd till stora med lång räckvidd. Som husägare fasar du kanske för nästa ommålning av huset. Det är i regel ingen efterlängtad uppgift att stå på en svajig stege för att nå ända längst upp på husgaveln. I det läget är det utmärkt att hyra in en teleskoptruck med personkorg. Då kan du ställa undan stegen och istället stå tryggt i personkorgen.

Teleskoptruckens arm gör att du enkelt kan förflytta dig längs med husväggen. Med andra ord slipper du att träna yoga ett halvår innan du ska måla om huset. Smidigheten står teleskoptrucken för eftersom lyftarmen går att förflytta både i höjd- och sidled.