Unna dig själv en dag på spahotell

30 april 2022 william eriksson

editorial

Känner du ett avund när du får höra om vännen som nyligen haft en heldag på spa och bara kopplat av? Just det hade man själv behövt, fast frågan är om en dag verkligen hade räckt. Spa är något helt magiskt för kroppen. Det är avkopplande och fyller en med helt ny och fräsch energi. Efter en dag på spa så kommer man ut och känner sig som en ny människa. Det är något alla kan behöva göra lite då och då. 

Ska man unna sig en spadag, så kan man lika gärna gå all in. Ta in på ett spahotell och njut en hel dag av vad det har att erbjuda. När dagens spa-behandlingar är över, så slutar det inte där. Då stannar du över på deras hotell i stället. Detta blir verkligen en tid för dig att lyckas återhämta dig och bara njuta av det livet har att ge. Ett fint spahotell man kan åka till är https://akerblads.se/ där du även kan kombinera vistelsen med att äta en riktigt god middag. 

 

spa

Upplevelse med en vän

Ibland behöver man tid för sig själv, att bara koppla av och bli ett med sitt inre. Den vägen är inte enkel att nå, men med träning kan man göra det. Det är också väldigt trevligt och givande att göra det tillsammans med sin bästa vän, eller kanske partner. Att dela en så mysig upplevelse är något alla uppskattar. Låt er koppla av och ha en tid ni bara kan umgås på i det härliga spaet. 

Beroende på var i landet ni väljer spahotell så kan ni få uppleva olika delar av Sverige. Som i hjärtat av Dalarna till exempel. För den som har missat det är det otroligt vackert i natursköna Dalarna. Det är fint och trevligt att unna sig en vistelse där.