Våren och nya väggar

08 maj 2019 Mikael Barani
Våren och nya väggar

Våren är kanske den bästa årstiden på året. Vinterns monokroma nyanser börjar så sakteligen övergå till grönt och naturens övriga palett av kulörer,. Luften andas hopp och varmare tider.

Inte undra på att många bland oss känner oss inspirerade till att skapa lite vårkänsla inomhus, om så bara genom att vårstäda. För visst är det skönt att vädra ur, ställa i ordning och till och med göra sig av med lite grejer som bara står och står utan att göra någon glad?

Sedan finns det dem av oss som blir lite extra inspirerade av den annalkande sommaren.
När dopaminet rusar, och känslan av förväntning inför juni, juli och augusti ökar, så blir vi sugna på att göra mer än att städa och rensa ur våra boningar efter den kalla vintern. Vi börjar bläddra i möbelkataloger, kolla på inredningsbloggar och titta in på butiker som sohu-shop.se efter inspiration bland affischer, väggdekorer och övrigt.
Det är helt enkelt dags för en make-over i vårens tecken.

Visst skulle det även kunna vara läge att tapetsera om det där rummet som börjar kännas lite sunkigt och oinspirerande, men det är också ett stort projekt. Istället kan vi sätta upp nya tavlor på väggarna, eller pimpa dem med väggdekorer – alltså stor klistermärken som fäst på tapeten. Det får rummet att kännas lite nytt utan några större ingrepp.

Det är faktiskt förvånande vad lite nytt på väggarna gör skillnad för upplevelsen av rummet. Visst blir skillnaden ännu mer omfattande om du skulle tapetsera om, men det går ändå att få våren att flytta in i huset utan att göra alltför stora ingrepp.

Kanske har du ett eget favoritcitat, eller en del av en låttext som du skulle vilja mötte dig varje dag? På https://sohu-shop.se/shop/vaggdekor-62s1.html hittar du inte bara färdiga väggdekorer, utan kan även designa din egen.