Lös lokalbehovet med kontorsmoduler

06 juni 2020 Cecilia Olsson

Samhället utvecklas ständigt och det tas hela tiden fram ny teknik och maskiner som hjälper oss i vardagen. Ett företag kan därför behöva renoveringar och ombyggnationer för att hänga med i utvecklingen och är det en växande verksamhet så kan det krävas större lokaler.

Ska man bygga ut, bygga om eller renovera till exempel ett kontor så kan det vara svårt att fortsätta arbetet i lokalerna under byggprojektet. Det kan innebära mycket störande ljud och stök, är det en omfattande ombyggnation så kan det rent av vara omöjligt att vistas i lokalerna.

För att kunna fortsätta verksamheten under byggnationen eller renoveringen kan man då behöva en tillfällig lokallösning. Med kontorsmoduler får man en mycket smidig lösning som kan anpassas efter de aktuella behoven. PCS Modulsystem AB erbjuder säkra, flexibla och utmärkta moduler som man kan hyra så länge det finns behov. Med deras flyttbara moduler får man tillfälliga lokaler som håller mycket hög kvalitet och klarar högt ställda krav på miljö, tillgänglighet, specialanpassningar och hållbarhet.

Ett modulkontor är en perfekt lösning då ett företag behöver flytta kontorsverksamheten under en viss period. Med hjälp av PCS Modulsystem kan man snabbt få fram exakt de kvadratmeter man för tillfället behöver. PCS kontorsmoduler har självbärande konstruktioner vilket gör att det är lätt att anpassa hela interiören och inredningsdesignen efter de behov som finns. Modulkontor kan vara en självständig byggnad, en påbyggnad av befintlig kontorsbyggnad, en direktanslutning till industri- eller lagerlokal eller ett kontor ovanpå ett annat kontor. Allt är möjligt tack vare flexibiliteten med moduler.

PCS har även nyutvecklade Comfortmoduler som har extra dämpande material i golv, väggar och tak. De har dessutom fönster som ger både ljuddämpning och skydd mot stark sol. Dessa moduler erbjuder helt enkelt en extra bra arbetsmiljö.

Gör byggnationen eller renoveringen så smidig som möjligt och hyr kontorsmoduler av hög kvalitet.