Proffsig flyttfirma i Stockholm

25 oktober 2021 patrick pettersson

editorial

Vissa flyttar bara ett fåtal gånger i sitt liv medan andra byter bostad titt som tätt. I Stockholm där det är näst intill omöjligt att få ett förstahandskontrakt är det tyvärr inte ovanligt att man måste byta adress ett par gånger om året. Då kan det vara bra att känna till att det finns en flyttfirma i Stockholm där man kan hyra en flyttbil med chaufför till en låg kostnad. Fast bära till och från flyttbilen måste man göra själv tillsammans med vänner eller familj. 

I Stockholm där konkurrensen är stor mellan olika flyttfirmor går det också att få väldigt prisvärd flytthjälp. De flesta flyttfirmor erbjuder också andra tjänster i samband med flytt som packning och att skruva isär möbler. Men också att packa upp och montera ihop möbler i den nya bostaden. Det finns till och med flyttfirmor som också kan sköta flyttstädningen. 

 

 

Prisvärd flytthjälp

När man anlitar en flyttfirma har man också möjlighet att använda sig av rutavdraget vilket får ner kostnaden en hel del. Men vad priset för att anlita en flyttfirma blir beror också på hur mycket hjälp man vill ha. Innan man kontaktar några olika flyttfirmor för att be om en offert kan det därför vara bra att fundera över vilka moment i flytten man vill ha hjälp med. Be om att få en specificerad offert så att man enkelt kan se hur mycket de olika tjänsterna kostar hos respektive flyttfirma. Då blir det enklare att jämföra. 

Genom att också välja en flyttfirma som är certifierad vet man att det är ett företag som följer de regler som branschen har satt upp. Men det innebär också att flyttfirman har ordentliga försäkringar som täcker skador som kan uppstå på bohaget. Vill man ha ytterligare försäkringar om att det är en seriös flyttfirma kan man be om referenser.