Satsa på energisnåla fönster

04 juli 2019 Jenny Olsson
Satsa på energisnåla fönster

När man ska välja fönster till ett nytt hus ska man satsa på att välja fönster av bra kvalitet. Fönstren är oerhört viktiga för hela husets komfort men också för elräkningen. Har man fönster som släpper ut värmen eller drar in kyla kommer det att märkas på elräkningen. När man väljer fönster ska man välja fönster med ett lågt u-värde och välja fönster från en bra tillverkare. Om man bor i ett gammalt hus och har gamla dragiga fönster kan det vara en bra idé att byta ut dem. Det kommer göra stor skillnad under de kalla vintermånaderna och dessutom höjder det värdet på huset. När man väljer fönster ska man också tänka på att välja sådana som passar för husets karaktär. Som skapar ett en snygg exteriör tillsammans med fasaden. 

Om du är ute efter nya fönster kan du kika in till Termofönster, 

https://www.termofonster.se/

De har ett brett utbud av kvalitetsfönster och de levererar dessutom över hela Sverige. Här kan man också få bra hjälp om man behöver fråga om råd. Här ska det varken vara krångligt eller kännas oroligt att välja fönster. 

 

Termofönster har ett nära samarbete med många underleverantörer och tillverkare av fönster, dörrar och isolerglas ute i Europa. Här säljer de fönster och dörrar i pvc/komposit, aluminium. Tack vare deras samarbete kan de säkerställa en hög leveransförmåga, samtidigt som de håller bra  priser och ändå har en bra kvalitet. Här har man inte tummat på någonting och det känns såklart betryggande när man ska välja nya fönster till sitt hus. 

I Stockholmsområdet/Mälardalen kan de också utföra fönstermontering, vilket är superbra. Då kan man använda sig av samma företag för att både köpa produkterna och få dem monterade.

Om du har dragiga fönster eller ska bygga ett nytt hus, kika in till dem och kolla på deras sortiment.